Осео-Макс

Как действа Осео-макс

Осео-макс осигурява компонентите, необходими за образуване на колаген и еластин, от които тялото се нуждае, за да произвежда синовиална течност (която действа като буфер и подхранва костните общи части) и за да възстанови износването на меките тъкани на ставата (менискус, сухожилия и т.н.).

Той също така помага за тонизирането на кожата (съставена предимно от колаген и еластин) и е основният принос в анти-ейджинг  терапията (подмладяваща терапия) и козметичните процедури.

В допълнение, Oseomax, мощно усилва калцификацията на костните части на ставите, предотвратява остеопорозата и  състезатели със значително развитието на мускулите. Противовъзпалителният ефект води до премахване на болката и възпаление на ставите, както и дегенеративни процеси, причинени от практикуването на спорт.

Цена:

50.21 лв.

Какво е  Осео-Макс  

Oсео-Макс е хранителна добавка, ключов елемент при лечението на артрит, ревматизъм и ставни възпаления.

Как действа Осео-Макс

Осео-Макс осигурява компонентите, необходими за образуване на колаген и еластин, от които тялото се нуждае, за да произвежда синовиална течност (която действа като буфер и подхранва костните общи части) и за да възстанови износването на меките тъкани на ставата (менискус, сухожилия и т.н.).

Той също така помага за тонизирането на кожата (съставена предимно от колаген и еластин) и е основният принос в анти-ейджинг терапията (подмладяваща терапия) и козметичните процедури.

В допълнение, Осео-Макс мощно усилва калцификацията на костните части на ставите, предотвратява остеопорозата. Противовъзпалителният ефект води до премахване на болката и възпалението на ставите, както и дегенеративните процеси, причинени от практикуването на спорт.

Предназначение

Витамин С е от съществено значение за образуването на колаген и функционирането на имунната система. Хондроитин, заедно с други компоненти, предотвратява разграждането на свързващото вещество и в клетката не само намалява развитието на ставното заболявания, но също така се възстановява увредения хрущял.

Брой капсули  60 капсули по 576mg

Състав на една капсула

Хондроитин сулфат 200mg, хидролизиран колаген 100mg, Витамин С 80 mg, Манган 200 µg

                               Хранителни стойности
Енергиийни стойностиза 100gза  1 капсула
Мазнини1,2g0,91mg
Протейни37,90g218,5mg
Въглехидрати30,70g176,99mg
Общо енергия285 Kcal( 1192 KJ)1,64 Kcal (6,86 KJ)

 

Начин на употреба 

Като хранителна добавка приемайте по 1 (една) капсула дневно препоръчително след храна

Любопитно…

 

Weight0.05 kg
Dimensions1 x 1 x 1 cm

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Осео-Макс”