Пакет „Грижа за жената“

Разпродажба!

Пакет е насочен към поддържане на оптимално здраве и красота на жената. Както знаем тенденцията е към красота отвътре. Давайки на организма нужните вещества, получаваме търсения резултат. За да имаме здрава, красива и млада кожа, не е достатъчна само поддръжката й отвън, тъй като така се обхваща само повърхността й. Истинската храна за кожата може да дойде само отвътре.

Пакетът съдържа всички хранителни добавки, които поддържат кожата млада и красива, ноктите и косата – здрави. Също така се грижи за здравето на сърцето и доброто кръвно налягане. Грижата е насочена и към понижаване симптомите на ПМС, както и неразположенията, произхождащи от климакс.

Availability:

Изчерпан

Категория: .

Пакетът „Грижа за жената“ включва следните продукти:

Супер Антиоксидант – осигурява защита на тялото ни благодарение на качеството на съставките си. Той е изключителен продукт, особено подходящ за жени.Съдържа голямо количество витамини и минерали и има мощно антиоксидантно действие. Пази кожата от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи.

Масло от Вечерна роза – съдържа Омега – 6 мастни киселини, които способстват за доброто състояние на ставите, съдовете и регулират менструалния цикъл при жените, както и подобряват състоянията на дискомфорт при менопауза.

Коса, Нокти и Кожа – уникалната комбинация от съставки подпомага поддържането на добро здраве на коса, кожа и нокти отвътре. Кожата е красива, ноктите здрави, заздравява съединителната тъкан и добавя блясък в косата, намалява косопада и подсилва растежа на косата.

 

 

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Пакет „Грижа за жената“”