Натурален Соев Лецитин

Цена:

56.10 лв.

Какво е Соев Лецитин?

Това е мазнина, която е от съществено значение за клетките в организма. Терминът „лецитин“ се отнася до смес от фосфолипиди и мазнини. Фосфолипидите са компонент на клетъчната мембрана при всички растения и животни, но най-често лецитинът се получава от рапица, слънчоглед ядки, мляко, соя и яйчен жълтък. Соевият лецитин съдържа фосфатидилхолин (участва в разграждането на мазнините), фосфатидилсерин, фосфатидилинозит и фосфатидна киселина.

 

Предназначение

Лецитин се използва за лечение на разстройства на паметта, като например деменция и болестта на Алцхаймер. Той се използва също за лечение на заболяване на жлъчния мехур, някои видове депресия, безпокойство и заболявания на кожата като екзема и дерматити. Соевият Лецитин е  важно вещество, което подпомага мозъчната дейност и нервната система, доброто състояние на сърдечно-съдовата система и черния дроб. Соевият лецитин притежава антисклеротични свойства. Той снижава нивото на холестерина в кръвта и предотвратява отлагането му в съдовите стени. Допринася за еластичността на съдовете.

Соевият лецитин е полезна добавка за всички, които силно ограничават мазнините в храната си и спортуват. Причината е в есенциалността на веществото, чийто основен вносител е лецитинът. Богат източник на есенциални мастни киселини.

 

Как действа Соев Лецитин?

Лецитинът се превръща в ацетилхолин , вещество, което предава нервните импулси.

Той е изцяло натурален източник на холин. Освен това този продукт е богат на инозитол и линоленова киселина. Комбинацията от холин и инозитол е много необходима за подпомагане на качественото изграждане на клетъчните мембрани. Освен това Соевият Лецитин подкрепя растежа и правилното функциониране на всички клетки.

Брой капсули: 150 меки желатинови капсули по 1200 mg

Състав на 1 капсула: Лецитин от соеви зърна 1200 mg

Начин на употреба: като хранителна добавка приемате по 2 капсули дневно

 

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Натурален Соев Лецитин”