Масло от Шипка

Availability:

Изчерпан

Категория: .

Какво е Малсо от Шипка?

Това е масло, извлечено от семената на дива Шипка (Rosa Mosqueta), розов храст, който вирее в южната част на Чили –  хладен и дъждовен регион на Андите.

Предназначение

Намалява бръчките и помага да се запази кожата млада. Редовната употреба поддържа доброто здраве на кожата на цялото тяло и спомага за „красота отвътре-навън“.

По всичко личи, че маслото от шипка има невероятни регенериращи свойства и способността за задържане признаците на преждевременно стареене. То обновява кожата и намалява фините линии и бръчки.

Как действа Масло от Шипка?

Mаслото от Шипка съдържа каротеноиди , транс-ретиноева киселина – едно естествено съединение, свързано с витамин А (което пряко засяга клетките на кожата и помага за обновяването и възстановяването й). Има висока концентрация на витамин С ( известен и със своите подмладяващи и възстановителни свойства ) и 77% от есенциалните мастни киселини (ЕМК), които са от изключително значение за възстановяването на тъканта на кожата. Тези киселини привличат и задържат влагата и правят кожата да изглежда по-млада , по-здрава и с по-еластична структура. То също така е източник на Гама-линоленова киселина, която се съдържа в майчината кърма.

Брой капсули: 50 меки желатинови капсули

Състав на 1 капсула: Масло от шипка (Rosa Mosqueta Oil – 500 mg), Витамин Е (10 mg, 83,3 % ПДД – препоръчителна дневна доза), съдържа Соя

Начин на употреба:  като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Масло от Шипка”