Зелено кафе

Цена:

32.87 лв.

Какво е Зелено кафе: Това са кафени зърна, които не са изпечени. Процесът на печене намалява количеството на химическото вещество хлорогенова киселина. По тази причина зеленото кафе съдържа по-голямо количество от нея в сравнение с обработените зърна.

Как действа и предназначение: Смята се, че хлорогеновата киселина води до намаляване отделянето на глюкоза в кръвния поток след храна и по този начин кара организма да гори мазнините, за да ги ползва за енергия. Това допринася за нормална обмяна на веществата и ефект на отслабване. Друг много добър ефект е засилване на мастния метаболизъм в черния дроб. Съчетанието на кофеин, пуринови алкалоиди и хлорогенова киселина в Зеленото кафе намалява апетита и излишните килограми и пречи на затлъстяването. Помага на организма да се справи с главоболие и мигрена, сърдечно-съдови заболявания, диабет и др.

Особености:  Да не се приема при бременност и кърмене

Поради изчистващия ефект се препоръчва стомашно-чревния тракт да бъде подготвен с млечно-киселите полезни бактерии Диг-Макс Пробиотик и Фрукто-олигозахариди.

Брой: 200 mg, 60 капсули

Състав на 1 капсула: Зелено кафе Сух екстракт 200 mg (45 % Хлорогенова киселина)

Начин на употреба: като хранителна добавка приемайте по 2 капсули дневно, по 1 капсула със закуската и 1 с обяда

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Зелено кафе”