Гарциния Камбоджа

Цена:

34.85 лв.

 

Какво е Гарциния Камбоджа?

Това храстовидно дърво, което расте в Индия и Югоизточна Азия.Известно е още като Малабар Тамаринд. Плодът е с червен или жълт цвят, колкото ябълка, прилича на тиква. Кората на плодовете съдържа химическото вещество хидроксилимонена киселина (HCA).

Как действа Гарциния Камбоджа?

Гарциния съдържа химическото вещество хидроксилимонена киселина (HydroxcytricAcid – HCA). При провеждане на множество опити се установява, че може да бъде ефективна при затлъстяване, за контролиране на апетита и увеличаване издръжливостта при тренировки. Води до намаляване на въглехидратния метаболизъм. Блокира ключови ензими от естествения метаболитен път на превръщане на излишните въглехидрати в подкожни мазнини. В резултат на това излишните мастни депа постепенно намаляват и телесното тегло се нормализира. Намалява стойностите на триглицеридите и лошия холестерол в кръвта и дава сила и енергия. Намалява вълчия апетит.

Приемът на Гарциния е три пъти на ден преди храна. За максимални резултати се комбинирана с балансирана диета.

Предназнанчение

За редуциране на тегло, за по-голяма издръжливост при тренировки, болки в ставите, за подобряване на чревната перисталтика, както и за изчистване на тялото от червеи и паразити.

Особености:

Да не се консумира при бременност и кърмене.

Може да предизвика главоболие, поради това, че токсините тръгват да излизат от организма. Затова храносмилателният тракт трябва да е добре подготвен. Препоръчва се заедно с пробиотик и/или спирулина. Прием от 8-12 седмици, след което се прави почивка.

 

Брой капсули: 90 желатинови капсули по 300 mg

Състав на 1 капсула: Гарциния Камбоджа (Garcinia Cambogia) 300 mg сухо вещество

Начин на употреба: като хранителна добавка приемайте по 3 капсули дневно, препоръчително по 1 капсула преди всяко хранене

 

 

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Гарциния Камбоджа”