Алое Вера

Цена:

14.78 лв.

 

Какво е Алое Вера?

Алоето е тропическо растение за района на Северна Африка. В днешно време се култтивира по целия свят. Ефективната чат от растението са листата, които съдържат вещество, подобно на желе. То съдържа повечето от биоактивните съединения в растението, включително витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти. Алое (aloe vera) съдържа две вещества – гел и латекс. Латексът се намира под кожата и е жълт на цвят и лепкав.

Предназначение

Алое се приема за остеоартрит, чревни заболявания, включително колит, хрема, сърбеж, възпаление и като общо тонизиращо. Той се използва и за стомашна язва, диабет, астма и за лечение на някои странични ефекти на лъчетерапия. Алое е в състояние да увеличи кръвообращението в малките кръвоносни съдове в кожата. Справя се с някои видове бактерии и гъбички.

Също така се използва при епилепсия, настинки, кървене, липса на менструален цикъл, депресия, диабет, множествена склероза, хемороиди, разширени вени, глаукома и други проблеми със зрението. Ефикасен е при кожни заболявания като екзема и псориазис. Освен това се използва като средтсво за регулиране на кръвно налягане, ниво на холестерол, подобряване на метаболизъм и противораково.

Как действа?

Има лечебен ефект. Превръща гъстата и бедна на кислород кръв във свободно течаща и богата на кислород. Листата съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори, биоактивни съединения, които подобряват здравето.Алое Вера съдържа мощни антиоксиданти, които принадлежат към голямото семейство на вещества. Полифенолите, заедно с други съединения в Алое Вера помогат за намаляване броя на бактериите, причиняващи инфекции при хората. Алое Вера има силен слабителен ефект. Ключовото съединение, отговарящо за този ефект се нарича алоин или барбалоин.

Брой: 60 таблетки по 500 mg

Състав на 1 капсула: Прах от Алое Вера (Aloe Vera L.) 250 mg – еквивалент на 500 mg от растението

Начин на употреба: като хранителна добавка приемайте по 2 таблетки дневно

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Алое Вера”