Връщане на продукт

Скъпи потребители, имате право да се откажете от своята онлайн покупка в срок от 14 дни.

Този „период на размисъл“ изтича 14 дни след получаването на стоките. Ако този период изтича през неработен ден, срокът се удължава до следващия работен ден.

В рамките на този срок можете да се откажете от своята поръчка поради каквато и да е причина – дори ако просто промените решението си.

За да упражните правото си на отказ, трябва недвусмислено да ни информирате за решението си да се откажете от покупката. Можете да направите това на следния имейл адрес: office@extravida.eu . Не е достатъчно само да върнете стоките. Ние можем да ви предоставим стандартен формуляр за отказ, който можете, но не сте длъжни да използвате, за да ни уведомите за своя отказ.

Ние ще ви върнем заплатената сума в срок от 14 дни от получаването на уведомлението за отказ, но може да забавим възстановяването, ако не сме получили стоките или доказателство, че сте ни ги изпратили.

Разходите за връщане на стоката на Доставчика са изцяло за сметка на клиента.

Имате право да ни върнете стоката във вида, в който сте я получили, с ненарушена оригинална опаковка, придружена от всички съпътстващи документи, включително документ за покупка.

Внимание!

Моля, имайте предвид, че не можете да използвате стоки, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката. Правото на отказ съществува, за да ви позволи да разгледате продукта по същия начин както в магазин, а не за да го използвате безплатно в продължение на 14 дни.