За Нас

aЗа нас: Ние сме група ентусиасти, занимаващи се от 20 години с хранителни добавки и сме убедени в ползата от тях. Тъй като сме семейство, което се запали преди години за идеята, опитът, който добихме, се дължи на често боледуващи деца. Да попаднеш в този омагъосан кръг е кошмар за работещи родители. Докато един ден плахо посегнахме към подобни продукти. Ефектът беше почти мигновен и много добър. От тогава експериментите в тази област не са спирали.

ЕxtraVida: Докато изпробвахме продуктите на Nature Essential забелязахме много добри ефекти, затова името ExtraVida (Допълнително Живот) възникна съвсем естествено и много ни хареса.

Основаване: Всичко това с регистрирането на фирмата  се случи преди 2 години (2014). Започнахме с 15 базови продукта. След това посетихме търговското изложение за органични и натурални продукти SANA в Болоня, където лично се запознахме с най-новите тенденции в биоактивните продукти. С най-голям ентусиазъм и желание внесохме за Вас най-иновативните и прекрасно действащи продукти. Отзивите от тях са възхитително добри за краткото време, в което клиентите ни ги ползват.

Продукти:  Дългогодишният опит и познаване на пазара ни позволиха да подберем за Вас оптимално добри като състав, натурален произход и цена продукти, които да задоволят широкоспектърни потребности на разнообразен диапазон от потребители. Подходящи са, както за деца, така и за възрастни, за хора на физическия и умствения труд, подложени на стрес. Такива, които се хранят непълноценно, както и спортисти. Хора, които спазват диети, хранителни режими, както и такива, които искат да разтоварят организма си и да го закрепят след по-леки и по-тежки заболявания. Продуктите са с насоченост към всички органи и системи в човешкия организъм. Има грижа за храносмилателния тракт с безценни пробиотици. Така популярните дребни плодове, които са супер мощен антиоксидант, нони, суперхрани като спирулина, незаменими есенциални мастни киселини, коензим Q 10, грижа за жената, както и много нови атрактивни за българския потребител храни за здраве.

bСтремежът ни е хората да се запознаят с първоначалния пакет продукти и постепенно да разширим гамата с нови продукти, които все по-детайлно да обхващат специализираните нужди. Ние отдавна мечтаем да предложим на нашите клиенти възможно най-добрия продукт, в който да обединим натуралните хранителни добавки с компетентно консултиране и изграждане на взаимоотношения на доверие и приятелство, съдействие и качествено обслужване.

cОТ ЗДРАВЕТО ПО-ГОЛЯМО БОГАТСТВО НЯМА