ян. 25, 2016

Гинко Билоба

Categories:

Гинко Билоба е вечно зелено дърво, единственият растителен представител от ерата на динозаврите, оцелял до наши дни. То няма живи родственици. Името му означава „сребърна кайсия“, което на японски звучи като „ginkyo“. Изключително добре понася замърсените градски условия.
Листата му съдържат биофлавоноиди, които подпомагат оросяването и всякакви проблеми, свързани с дефицит при притока на кислород и недостатъчно кръвоснабдяване – шум в ушите, световъртеж, съдови болести, глаукома, проблеми с паметта, кръвен застой, еректилни проблеми.

За повече информация за ползите, състава, начина на употреба и цени, посетете

https://extravida.eu/product_cat=%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

Корейски женшен

Categories:

Представяме ви първия продукт от новите 15, с които се обогати серията Nature Essential, a именно Корейски Жен Шен. Това е продукт за по-добра концентрация, по-голяма физическа издръжливост и за общо благосъстояние на организма.

Знаете ли, че Корейският Жен-Шен се нарича още Червен и Панакс. Той е адаптоген – подпомага организма да се приспособи към атмосферните промени, адаптира се в зависимост от това дали организма има нужда от енергия или от възстановяване. Изключително подходящ за настъпващия грип, който поразява клетките на белия дроб, а Жен-Шенът възстановява клетките на епителната му тъкан.

За повече информация за ползите, състава, начина на употреба и цени, посетете  https://extravida.eu/?product=корейски-женшен