ян. 25, 2016

Гинко Билоба

Categories:

? Гинко Билоба ?

Гинко Билоба няма живи родственици. Изключително добре понася замърсените градски условия. Името му означава „сребърна кайсия“, което на японски звучи като „ginkyo“.
Листата съдържат биофлавоноиди, които подпомагат оросяването и всякакви проблеми, свързани с дефицит при притока на кислород и недостатъчно кръвоснабдяване – шум в ушите, световъртеж, съдови болести, глаукома, проблеми с паметта, кръвен застой, еректилни проблеми.

Още за продукта може да намерите тук:

https://extravida.eu/product_cat=%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

Корейски женшен

Categories:

Представяме ви първия продукт от новите 15, с които се обогати серията Nature Essential, a именно Корейски Жен Шен ??? това е продукт за по-добра концентрация, по-голяма физическа издръжливост и за общо благосъстояние на организма ???

Знаете ли, че Корейският Жен-Шен се нарича още Червен и Панакс. Той е адаптоген – подпомага организма да се приспособи към атмосферните промени, адаптира се в зависимост от това дали организма има нужда от енергия или от възстановяване. Изключително подходящ за настъпващия грип, който поразява клетките на белия дроб, а Жен-Шенът възстановява клетките на епителната му тъкан.

Повече информация за продукта може да намерите тук:  https://extravida.eu/?product=корейски-женшен