окт. 8, 2015

Осео-макс: движиш се и тренираш свободно и без болка!

Categories:

С настъпване на есента и зимата се обострят заболяванията на опорно-двигателния апарат, свързани с болки и скованост. 99 болести (от които голям процент са автоимунни) засягат меките тъкани, ставите и костите. Продуктът Осео-макс на Nature Essential се грижи за всички дегенеративни, костни, автоимунни и възпалителни заболявания.
Иновативната формула съдържа:
* Хондроитин сулфат – това е Гликозамингликан – важен компонент на основното градивно вещество на костта и на хрущяла. Той успокоява болките и премахва сковаността;

* Хидролизиран колагаен – колагенът е основният протеин-белтък в съединителната тъкан на човек. С възрастта концентрацията на колаген намалява. Неговата концентрация е около 25 на 100 в черепните кости, над 50 на 100 в хрущялната тъкан, над 65 на 100 в роговицата на окото и до 75 на 100 в кожата.

* Витамин С – играе важна роля при образуване на колаген и по този начин забавя износване на ставите. Също така намалява развитието на костно-ставни болетси.

* Манган – отговаря за активиране на ензимите гликолсилтрансерфераза и ксилозилтрансфераза, които са важни при формирането на кости и стави.

Продуктът Осео-макс съдържа 60 капсули, достатъчен за 2 месеца.

За повече информация за ползите, състава, начина на употреба и цени, посетете :
https://extravida.eu/?product=healing-herbs